BIO

“Dilettant (fra italiens: dilettare, “glede (seg), nyte,” egentlig “en som nyter” er opprinnelig en italiensk betegnelse på en aristokrat som engasjerer seg i vitenskap, kunst, kultur, litteratur og andre interesser som tidrøyte.

Dilettantene spiller en slags poetisk postpunk. Vi har ofte med oss en blåserekke. Dilettantene skriver all musikk og stort sett all tekst. Av og til bruker vi tekster fra norske poeter, vi har blant annet tonesatt Herman Wildenvey, Levi Henriksen og Tristan Vindtorn.
Dilettantene slapp første album i 2017 og siden den gang har det skjedd mye, både med besetning og med sound…

Dilettantene består av Venil Eirin, Mats Mæland Jensen, Jon Mihle og Jørn Skau Ellingsen.

Blåsearrangementene skrives av Øyvind Brække som stort sett er med å spiller sammen med Magnus Aannestad Oseth på trompet.

Foto: Nina Holtan: ninaholtan.no

Plateslipp!

Nye låter er sluppet på Spotify!
Sjukt hyggelig om du gidder å dele med dine venner 🙂

Vokal: Venill E Kravik og Jørn Skau Ellingsen, Gitar: Jon Mihle, Bass og trommer: Jørn Skau Ellingsen, Trombone og blåsearr: Øyvind Brække, Trompet: Magnus Oseth, Takk til Johnny Skalleberg og Peter Michelsen for produksjon og mix.

Live

Vi gleder oss sykt til å spille for folk i Drammen på Kulturnatt 20. mai 2022. Vi spiller ute i Tollbugata utenfor Retropiken – regner med å starte rundt 21.00 Før og etter oss kommer det mye annet bra! Etter oss ca. klokka 22. spiller f.eks Cavebones som låter superfett!

Booking

Superhyggelig hvis du ønsker å hyre oss! Ta kontakt med Jon Mihle på jmihle@online.no eller evt på tlf: + 47 924 62 539